Bygg ett vinnande lag

Låt dig inspireras och ta för dig av livet, det är alldeles för kort och innehåller många underbara överraskningar för att inte våga levas på riktigt. Skapa ditt dream-team och lev livet leende!

VM-filosofin är inbunden i hårda pärmar, har 240 sidor i A5-format, och kostar 150 kronor
(exklusive moms).

Beställ här

”Livet går ut på att förstå.
När du förstår kan ingen lura dig utan du blir själv ledare för ditt egna liv. På så sätt kan du bygga upp starka relationer, baserade på tillit och värderingar. Relationer som kommer kunna skapa framgång och resultat, långt över det förväntade eller önskade. Tillsammans är vi oslagbara!”
Bengt Wiström

”Vad vore livet utan vänner? Vad vore livet utan utmaningar och äventyr? Idag vågar jag utmana både mig själv, mina vänner och våra utmaningar. Det har lett fram till många oanade insikter och fantastiska framgångar. Framgångar som jag får dela med människor som vill mig väl och unnar mig att få vara vinnare. Låt dig inspireras och ta för dig av livet, det är alldeles för kort och innehåller många underbara överraskningar för att inte våga levas på riktigt. Skapa ditt dream-team och lev livet leende!”
Lotta Wiström


“Sanningen att säga så var det ‘tur’ och envist sökande, som ledde oss in i Wiström Coaching, och det sätt som Bengt & Lotta tillsammans med Sven förmedlar med aktiv coaching och klara vägar att vandra skapar framgång.”Peter Stenberg, VD Berner & Co AB, Personbilar