Skriv din egen coachbok

Efter att ha coachat människor i många år har vi insett behovet av att dokumentera och tydliggöra det vi kommer överrens om. Detta för att hjälpa, framför allt den coachade, men också coachen så att det blir ett commitment – det blir på riktigt!

VM-Coachboken är i A5-format, ringbunden med hårda pärmar, och kostar 100 kronor (exklusive moms).

Beställ här

Bengt Wiström har genom sin gedigna erfarenhet av att arbeta med en coachbok dokumenterat att detta sätt att arbeta fungerar, och delar här med sig av sina kunskaper och erfarenheter, så att du får en maximal effekt utav ditt önskade resultat.

Vi har tagit fram en anteckningsbok i A5-format, kraftig fram- och baksida i svart, ringpärm och med verktyg för hjälp till självhjälp.

Tydliga verktyg för målsättningar och karaktärsdrag – allt det som är avgörande om det ska bli ett agerande och inte bara ett önsketänkande. Gott om anteckningssidor och inspiration. Ett handslingskraftigt hjälpmedel och ett sätt att lyfta coachingen flera nivåer. Detta kommer också visa sig genom resultaten som coachingen kommer att generera.

Då vi alltid strävar efter att hitta kombinationen kvalité och ekonomi är vi dessutom extra stolta över att kunna erbjuda denna bok till ett mycket bra pris.

Det är ett starkt och enkelt komplement för att kunna fortsätta utvecklingen och styra upp tankarna som ibland har en tendens att flyga lite vilt. Boken ska vara personlig och ingenting som ska visas upp för någon annan vid de olika coachtillfällena. Den ska vara ett verktyg som hjälper både dig och andra att ta steget från ord till handling.Ta chansen att göra ditt ledarskap lite enklare – både för din egen del med en bok till dig själv och för dem du har i din närhet – en bok till dem!