Det här med relationer…

Finns det något härligare än relationer som fungerar och ger energi? Baksidan – finns det något värre när de inte fungerar och istället tar energi?

Jag sitter i ett varmt Dubai och skriver på fjärde boken med arbetsnamnet VM-Vi. Funderar på hur det är med mina relationer. Vad är det som gör att vissa bara fungerar så där smidigt och härligt medan en del alltid verkar vara mottagliga för missuppfattningar och tjafs. Är det ens viktigt med bra relationer? Kan vi inte bara flyta med och inte bry oss?

Personligen är jag övertygad om att relationer är nyckeln till välmående och lycka. En förutsättning för att kunna fungera till 100 % som människa, mamma, vän, fru, medarbetare eller ledare. Är det vår konflikträdsla över att inte vara omtyckta som skapar många av våra konflikter. Är det så motsägelsefullt – att det jag är rädd för skapar just det. Skulle det betyda att om jag inte var konflikträdd så skulle de flesta av mina konflikter inte existera? En spännande tanke.

Den tanken och många fler håller min hjärna upptagen nu och säkerligen resten av september. Mina inlägg kommer bli lite sporadiska. Några kommer säkert komma, kanske korta och förhoppningsvis koncisa, några längre och några dagar inte alls.

Boken ska bli verklighet och jag lägger mitt fokus där. Jag fungerar bäst när jag inte fryser och här är just nu +35 så morgonen ranson på 2743 ord känns som ett bra förmiddagspass. Nu blir det ett hopp i poolen, några kilometer på löpbandet och sedan på’t igen.

Skriv gärna till mig vad du skulle vilja att jag belyser kring ordet relation. Vad betyder det för dig? Tills vi hörs – ha det bäst och njut!!

IMG_3045

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.