Nu är den på väg…

Jaaa – nu finns den att förhandsbeställa!!

Nya boken, VM-jag – våga leva livet på riktigt

Det är inte utan att jag är stolt som en tupp för nu är 3:e boken på väg från tryck. Vi håller som bäst på med de sista finjusteringarna och tar upp förhandsbeställningar på vad vi hoppas ska bli…

Årets Julklapps-bok!

Skicka din beställning till lotta@wistromcoaching.se, eller förhandsbeställ på hemsidan:
www.wistromcoaching.se

Pris: 150:- + frakt

Leverans kommer att ske under v. 49 & 50

Innehåll:
Under 10 år har jag, Lotta, levt med VM-filosofin. Hur har jag hanterat utmaningar i arbete, privatliv och livet i stort? Hur har jag använt mig av verktygen för att gå från att kämpa för att varje dag ska vara världens bästa till att känna det naturligt varje morgon?

Hur har jag hjälpt andra i coaching och genom våra utbildningar? Hur har jag lyckats överträffa alla förväntningar på föreläsning efter föreläsning, utbildning efter utbildning? Hur har jag lyckats våga axla Bengts arv och vad är hemligheten med Vägen mot Lyckan? Går det att vara lycklig varje dag?

Detta, filosofiska tankar om livet och mycket mera finner du i boken;
VM-jag – våga leva livet på riktigt

Hoppas du blir inspirerad och sugen på att läsa mer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.